Barejuicedet
Tar du utfordringer om å tilføre kroppen din naturlige råvarer i form av juicing, helst på daglig basis i løpet av september? Juicing handler om mer enn bare en tørstedrikk. Juice og smoothie kan erstatte et måltid eller være et godt mellommåltid. Ferskpresset juice må ikke forveksles med butikkjøpt kartongjuice som i de fleste tilfeller er pasteurisert og tilsatt sukker. Forskjellen på egenpresset juice og kartongjuice, ligger i at den du lager selv er proppet med vitaminer, mineraler, enzymer, antioksidanter, klorofyll og andre fytonæringsstoffer, i motsetning til kartongjuice som er varmebehandlet og hvor enzymene da ikke er tilstede lenger. En god del av næringsinnholdet reduseres også ved varmebehandling. Enzymene «dør» ved grader over 40, og det er disse enzymene som virker som en katalysator og går inn og gjør det forebyggende arbeidet i kroppen, som cellefornying, hjelper på fordøyelsen, muskeloppbygging, virker kreftforebyggende mm.
For størst mulig helsegevinst av juicing, handler det om å gjøre det på daglig basis. Det er klart at å juice en gang i måneden ikke er nok. Man spiser så mye bearbeidet mat, og alt for lite av frukt og grønnsaker. Juicing er en utrolig enkel måte å tilfredsstille behovet for 5 om dagen.
For å komme inn i gode rutiner om daglig juicing, tror jeg du vil ha nytte av å være med på dette arrangementet. Når du har kommet inn i rutinen om juicing daglig (eller i hvert fall bortimot daglig), tror jeg at kroppen din gir deg signaler nok til at du ønsker å fortsette etterpå.
GJØR NOE BRA FOR KROPPEN DIN, FYLL OPP ENZYMLAGRENE TIL VINTEREN OG BLI MED DA VEL 🙂

Supert om du deler litt bilder underveis som inspirasjon både for andre og deg selv. Om du liker siden, dukker det nok opp mer informasjon underveis, og kanskje blir det en liten premietrekning til slutt?

PS: Om du skulle gå tom for ideer til oppskrifter, kan du kjøpe boken min Bare Juice det, (60 oppskrifter) til 149,- hos de fleste bokhandlere eller hos meg.

FØLG AKTIVITETEN PÅ FACEBOOK: En sunn livsstil – 20 juice i september. Du finner den også på facebook: Juicing Norge.