Følg oss gjerne på instagram: Juicing Norge

Juicing:

Vibeke er utdannet fra Jason Vales Juice Master Academy og Natural Juice Therapi Course og er kvalifisert independent Juice Master Natural Juice Therapist. Vibeke hjelper deg med oppskrifter på juice og informasjon /presentasjon av hele produktet Juicing. Du kan bestille enkelt-konsultasjon, bedriftsdemonstrasjon, etc.

 

 

Priser juicemaskin; Ved å følge banneret på framsiden av juicing.no kan du kjøpe Best i test juicemaskinen fra Philips og få 25 % rabatt. Du skriver bare juicingnorge i kolonnen for rabattkode. Din pris blir da 1500,-. Det vil også komme blender for salg i løpet av 2016. Det legges ut her, når det er klart.

HR 1871 koster kr 1999,-. 800 watt, 1,25 liter, kapasitet 2,5 liter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kosthold:

Få kostholdsoppfølging over tid eller som en enkeltkonsultasjon med hovedmål og delmål som kontrolleres underveis. Vibeke tilbyr kostholdsveiledning enten enkeltvis eller i gruppe, både privatpersoner og bedriftskunder. Her vil den enkelte få tilpasset kosthold og kostholdsråd individuelt. Vårt kostholdstilbud baseres på retningslinjer fra Statens råd for ernæring. Dette betyr at man skal lære å velge de sunne alternativene og spise regelmessig samtidig som man kan spise vanlig mat sammen med resten av familien.

Vår oppgave på kostholdskonsultasjonene er å motivere den enkelte til fortsatt bevisstgjøring rundt kosthold og fysisk aktivitet, veie, ta hofte- og livmål, BodyMassIndex og måling fettprosent.

 

Treningsveiledning:

Har din bedrift trimrom eller planlegger dere trimrom? Vi kan også bistå med treningsveiledning, personlig trening og kostholdsveiledning hvis ønskelig. Vi kan hjelpe dere med å utstyre rommet. Vi tilbyr også treningsveiledning på både gruppe og individnivå.

Inbody:

in-body-maskin

Mange er opptatt av vekt, men det er sammensetningen, og den fysiske tilstanden på kroppen som er helt avgjørende. Med et testresultat fra InBody 720 vil du se nøyaktige målinger av din kroppsammensetning, og det virker meget motiverende i en vektreduksjonsprosess eller treningsprogram å kunne se detaljert fremgang. I dag er InBody i bruk på sykehus, treningssentre, fedmeklinikker, hos fysioterapeuter og kostholdsveiledere og det sprer seg stadig.

InBody 720 er et måleinstrument som ved hjelp av bioelektrisk motstandsanalyse sender svake elektriske signaler gjennom menneskekroppen og kartlegger muskelmasse, fettprosent, stoffskifte, kroppsbalanse osv. Testen tar bare et par minutter, er helt trygg og meget nøyaktig.

For bestilling av time til kosthold, inbody, trening osv. send  e-post til vibeke@juicing.no eller tlf 951 85 331